Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies

Kundanpassad
detaljtillverkning

PV Systems är i absolut framkant när det gäller att tillverka specialanpassade detaljer i små och medelstora serier.
ISO 9001 & 14001 Kvalitéts & miljö Certifierad
PV Systems Din leverantör av tillverkande detaljer
PV Systems är i framkant när det gäller att tillverka specialanpassade detaljer.

Med våra unika produktionsresurser såväl lokalt som globalt är vi i absolut framkant när det gäller att tillverka legodetaljer i små och medelstora serier. Oavsett om ni bara har färdigritade komponenter eller vill ha hjälp med både tillverkning och montage har vi byggt upp den kunskap och det kontaktnät som krävs för att vara en effektiv partner till er.

Vi tillgodoser de flesta material, härdmetoder och ytbehandlingar. Vi har lång erfarenhet och är kända för en unik service, kvalité och prisbild.

 

Kontakta oss
Vårt arbetsflöde
Klicka på stegen för att läsa mer om varje steg i vår process
PV Systems - experter på detaljtillverkning
Vi på PV Systems har en samlad erfarenhet på mer än 100 år när det gäller upphandling och tillverkning av skärande bearbetning i små serier.

För 15 år sedan påbörjade vi ett omfattande arbete med att hitta partners såväl globalt som lokalt. I vår roll som maskinbyggare insåg vi att det behövs flera partners för att tillgodo se vårt behov av tillverkning av maskindelar, reservdelar, prototyper. Vi insåg då att Ingen enskild leverantör kan vara experter på Svarvning, Fräsning, slipning, gnistning mm allt ifrån små komplexa detaljer till större detaljer i diverse olika material och med olika material och ytbehandlingar

Vi förstod inte då hur rätt vi hade. I dag har vi ett eget affärsområde för detaljtillverkning där PV Systems fungerar som en portal där vi skräddarsyr tillverkningen av dina produkter oavsett bearbetningsmetod, form, material eller eventuell ytbehandling. Det som också gör oss unika är att vi har kontroll på alla processer oavsett i vilken av våra produktionsenheter vi väljer att tillverka detaljerna. Via egen koordinator planerar vi alltifrån tillverkning till leveranser. Vår kvalité tekniker har daglig dialog med alla tillverkande enheter och vid ankomst kontrolleras allt en extra gång innan vi levererar ut till er.

Vi har också genom AI baserade anpassningar i vårt affärssystem gjort det möjligt att lämna offert på era förfrågningar inom 24h.

Oavsett om du är maskinbyggare, slutkund eller själv har egen skärande tillverkning och behöver hjälp vid toppar. Tveka inte att kontakta oss, vi kommer göra skillnad!
 
Roger Käll, VD/Försäljningschef Roger Käll, VD/Försäljningschef

Företag som litar på PV Systems

Vi har skapat specialanpassade legodetaljer tillsammans med en rad välrenommerade företag. Alla med sina speciella behov och kvalitetskrav.
  • ISO 9001 & 14001 Kvalitéts & Miljö Certifierad
  • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Länets företagare 2023
© 2023 PV Systems AB
Skaftgatan 1,
522 30 TIDAHOLM
  • ISO 14001 Miljö Certifierad
  • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontakt

Tel: 0502 - 235 00
Mail: info@pvs.se

Välj språk

English
Svenska
© 2023 PV Systems AB